Lirik Lagu Top Topan - Happy Asmara



Wes tak cobo ngampet loro
Wes tak cobo njogo tresno
Loro sing tok jalari ora tak rasakke
Nadyan aku ngerti kowe karo liyane

Cobo kowe ono ning posisiku
Opo kowe iso kuat atimu
Ngrasakke tok larani ning sak bendinoku
Kowe ra ngroso kok malah suloyo

Kulo pun angkat tangan
Atine pun ajur-ajuran
Kulo tak milih pamit
Ati kulo pun ngroso sakit

Ngapurane sayang
Aku dudu wong top-topan
Ora koyo idamanmu
Sing gampang nrobos atimu

Aku jane ngerti
Kowe ghosting ati
Tak cobo goblok tetap mencintai
Sepenuh hati

Kulo pun angkat tangan
Atine pun ajur-ajuran
Kulo tak milih pamit
Ati kulo pun ngroso sakit

Ngapurane sayang
Aku dudu wong top-topan
Ora koyo idamanmu
Sing gampang nrobos atimu

Aku jane ngerti
Kowe ghosting ati
Tak cobo goblok tetap mencintai
Sepenuh hati

Ngapurane sayang
Aku dudu wong top-topan
Ora koyo idamanmu
Sing gampang nrobos atimu

Aku jane ngerti
Kowe ghosting ati
Tak cobo goblok tetap mencintai
Sepenuh hati

Ngapurane sayang
Aku dudu wong top-topan
Ora koyo idamanmu
Sing gampang nrobos atimu

Aku jane ngerti
Kowe ghosting ati
Tak cobo goblok tetap mencintai
Sepenuh hati

Tak cobo goblok tetap mencintai
Sepenuh hati
Happy Asmara, lera lho

0 Komentar anda akan masuk moderasi!:

Posting Komentar

Komentar anda akan ditinjau terlebih dahulu oleh kami sebelum di publikasikan

 
Top